Ga naar de inhoud

Vakkundig uw ramen gewassen

Iedereen geniet van schone ramen. E&K Schoonmaakservice wast uw ramen vakkundig en regelmatig, van begane grond tot op grotere hoogte. Wij wassen de ramen van bedrijven en instellingen met ervaren gecertificeerde medewerkers. Zij werken met moderne hulpmiddelen en technieken, volgens de laatste kwaliteitseisen en voorschriften.

 

Glasbewassing wordt door de huidige ARBO-wetgeving meer en meer een specialisatie, omdat de lengte van de ladders waarmee gewerkt mag worden drastisch is beperkt.

 

Wij werken altijd, ongeacht de situatie, conform de laatste veiligheidseisen. Op plaatsen die moeilijk bereikbaar zijn, werken wij met ladderstelescoopsysteem of hoogwerkers.

Glasbewassing met een ladder

Voor de glasbewassing is een ladder al snel onmisbaar. Onze ladders worden daarom elk jaar gecontroleerd en gekeurd. Zo bent u altijd verzekerd van een betrouwbare dienstverlening.

Telescoopsysteem glasbewassing

Met telescoop glasbewassing maken we gebruik van water zonder mineralen, ook wel demiwater genaamd. Dit systeem zorgt niet alleen voor een streeploos resultaat, maar maakt het ook mogelijk zonder ladder veilig op grote hoogte te kunnen werken.

Glasbewassing met een hoogwerker

Voor grote hoogtes maken we gebruik van hoogwerkers, zodat ons personeel snel en veilig te werk kan gaan.

Kies voor de zekerheid van E&K Schoonmaakservice

E&K Schoonmaakservice werkt uitsluitend volgens alle gestelde eisen en richtlijnen die de ARBO-wetgeving voorschrijft. Alle materialen voldoen aan de gestelde eisen en worden jaarlijks gecontroleerd en gekeurd. Onze glazenwassers zijn vakbekwame medewerkers. Opgeleide vakmensen en gecertificeerd glazenwassers.

Glasbewassing voeren wij uit bij

  • Kantoren
  • Scholen
  • Fabrieken
  • Appartementen v.v.e.
  • Trappenhuizen

Vakkundig uitgevoerd