Ga naar de inhoud

Een frisse schoonmaakbehandeling

Uw bedrijfspand is vaak het visitekaartje van uw bedrijf en daarom is het ook belangrijk dat uw pand een representatieve uitstraling heeft en blijft houden. Onder invloed van weersomstandigheden of luchtvervuiling worden gevels vuil en aangetast door algen en roetaanslag van het verkeer. Goed en duurzaam onderhoud van uw vastgoed zorgt voor een lange levensduur en is mede bepalend voor de waarde van uw vastgoed.

 

E&K Schoonmaakservice heeft kennis van gebruikte bouwmaterialen, zet professionele apparatuur in en gebruikt verantwoorde middelen om de buitenzijde van uw bedrijfspand in goede conditie te brengen en te houden.

 

Wij geven uw pand een frisse schoonmaakbehandeling en reinigen uw gevel of gevelbeplating, stenen ondergrond, verwijderen graffiti en zelfs atmosferische vervuiling.

 

Naast het reinigen leveren wij ook aanvullende diensten, zoals het impregneren van gevels en het conserveren van geveldelen. Wilt u weten wat wij specifiek voor uw bedrijf kunnen betekenen, neemt u dan svp contact met ons op.